Olen Krista Lähdemäki Haapaveden Opistolta ja harjoittelen Nivalan kirjastossa seuraavat neljä viikkoa. Tällä viikolla Nivalassa on vietetty koulujen kulttuuriviikkoa ja niinpä päivät ovat kuluneet esim. tiedonhaun ja satutuntien parissa. Vipinää ja vilskettä on siis riittänyt koko viikon ajan. J

 

Saimme toisen harjoittelijan, Railin, kanssa pitää kolme satutuntia ja mukavaahan se oli! Ja erityisesti lapset tykkäsivät. Vähän jännitti molempia, kun näytöstä oli kyse, mutta onneksi selvisimme siitä hengissä ja yksi osa näyttöä on nyt suoritettu!

 

Ensi viikolla sama meno jatkuu, kun Nivalassa on juhlaviikko kirjastolaitoksen täyttäessä 150 vuotta sekä koululaitoksen täyttäessä 130 vuotta. Niinpä kirjastossa kahvitetaan nivalalaisia ja kouluissa kahvitetaan oppilaat. Tässäkin saamme Railin kanssa olla mukana J Mutta onneksi aika ei käy tylsäksi eikä todellakaan tarvitse pyöritellä peukaloita ;)

 

On ollut mukava huomata täällä Nivalan kirjastolla, että ilmapiiri on mukava ja lämmin. Harjoittelijat on otettu vastaan hyvin ja olen saanut tehdä ihan kaikkea mitä olen halunnutkin tehdä/oppia. Kiitos siitä kirjaston väelle! On tietysti asioita ja tehtäviä mitä on ihmetellyt, mutta toisaalta jokainen kirjasto tekee tyylillään ja sen mukaan tehtävät tehdään. Toivotaan, että loppu harjoittelu menee yhtä hyvin kuten tähän mennessä ja vipinä sekä vilske jatkuu samanlaisina!

 

Iloisia syyspäiviä kaikille tasapuolisesti!

Nivalan Kirjasto, Krista Lähdemäki