"Kamanat kohottukohot - kynnykset alentukohot" -hankkeelle tarvitaan vetäjää! Puheliasta, aktiivista, ulospäinsuuntautunutta, itsenäistä, innostuvaa, autoilevaa, atk-taitoista -ei välttämättä nörttiä! Kirjastoalan koulutustakin edellytämme!

Tarjoamme aivan uudenlaisen, haastavan tehtävän, innostavan, uudistusmielisen ja erittäin innovatiivisen työskentely-ympäristön ja palkkausta KVTESsin mukaisesti koulutuksesta riippuen. Lisäksi työ Leinon sanoin hyvin vahvasti "riemulla palkitsee"!

Kirikirjastojen toiminta-alue on Haapajärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Pyhäntä ja Siikalatva

Hakuaika päättyy 30.9.2010 klo 16.00. Hakemukset postitse osoitteella Haapajärven kaupunginkirjasto, PL 58, 85801 Haapajärvi. Kuoreen merkintä "Kamanat" tai sähköpostilla osoitteeseen eila.telinkangas@haapajarvi.fi.

Lisävalaistusta tästä: Hankkeen tarkoituksena on aktiivisella toiminnalla tuoda sivistys jokaisen kansalaisen ulottuville, ehkäistä syrjäytymistä, vahvistaa yhteisöllisyyttä ja identiteettiä. Hanke on kokeilu, jossa yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa järjestetään kirjastoihin, yhdistysten ja ryhmien kokoontumistiloihin jne. tilaisuuksia, joiden tarkoituksena on opastaa kuntalaisia kirjaston käyttöön, tiedonhakuun ja kirjallisuuden tuntemukseen, perehdyttää osallistujia oman alueen ja kulttuurin historiaan sekä opastaa uuden median käytössä.

Lisätietoja Eilalta p. 044-4456206