Tervehdys täältä aurinkoisesta Ylivieskasta, TietopalveluORIGOsta!

Tulin taloon keväällä 2009 ja lattiaremontin jälkeen palasin uudistuneeseen kirjastoomme saman vuoden syyskuussa. Meitä on tällä hetkellä kaksi työntekijää, Hannele Myntti minun lisäkseni.

TietopalveluORIGO on Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun alaisuudessa toimiva kaikille avoin tieteellinen kirjasto.  Kirjasto aukaisi ovensa syksyllä 1998 ja nykyään meillä on niteitä reilut 23 000. Materiaalimme koostuu etupäässä tekniikan ja sosiaalialan ammattiopiskeluun vaadittavista kirjoista. Myös opiskelijoidemme opinnäytetyöt ovat kaikkien lainattavissa. Kannattaakin käydä tutustumassa kokoelmiimme osoitteessa www.colibri.amkit.fi

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa omista opiskelijoistamme, joilla on mahdollisuus päästä myös sähköisiin tietokantoihimme sekä yläkerran tietokonehuoneisiin. Jos olet aikuisopiskelija tai muuten vain haluat sivistää itseäsi, meiltä saat kädenkäänteessä kirjastokortin ja autamme mielellämme sinua löytämään tarvitsemaasi materiaalia. Esimerkiksi kasvatustieteen kirjoja meiltä löytyy runsaasti ja muutenkin pyrimme hankkimaan aina uusimman ja parhaimman aineiston.

Meidät tavoitat osoitteesta                                                                                                                                                          

Vierimaantie 3

84100 Ylivieska

Ma - Ke klo 9.00 - 17.00

To - Pe klo 10.00 - 16.00

                                                                                                                                                                                                

Opiskelu kannattaa aina!

Kevätterveisin Janne Koski